Skip to content
+36 (70) 333 58 20 info@adovallo.hu Kérdése van? Kérjen visszahívást
Gyakornok foglalkoztatása az Adóvalló Kft.-nél

Az Adóvalló – Könyvelő és Tanácsadó Kft. a „Gyakornok foglalkoztatása az Adóvalló Kft-nél” című, GINOP-5.2.4-16-2019-04074 azonosítószámú pályázata során 7.856.238 Ft, 100 % vissza nem térítendő támogatást nyert a „Gyakornoki program pályakezdők támogatására” című GINOP pályázati kiíráson. A projekt keretében 2 fő pályakezdő foglalkoztatására kerül sor a cég gyomaendrődi telephelyén.

Az első felvett gyakornok ügyintéző munkakörbe került foglalkoztatásra 2019.06.03. napjától, a második gyakornok felvételének tervezett időpontja 2020.03.15. A pályázatban elnyert támogatást a foglalkoztatáshoz kapcsolódó költségek finanszírozására; a gyakornok bér és járulékköltségeihez, valamint eszközbeszerzésre használtuk fel. A projektben 1 szakember került kijelölésre, aki vállalati gyakornoki kapcsolattartóként szakmai, segítő, értékelő, utógondozó, a gyakornoki foglalkoztatást dokumentáló és teljesítményértékelői szerepkört tölt be a fiatalok mellett. A szakképzésben megszerzett tudás és készségek gyakorlati hasznosításával kapcsolatos közvetlen foglakoztatói és gyakornoki visszajelzések biztosítása érdekében a projekt teljes időtartama alatt kapcsolatot tartottunk az Szegedi Szakképzési Centrummal. A megvalósítási időszak során a cél, hogy gyakornokunk tapasztalatot szerezzen a teljes vállalati folyamatról, üzleti életben való tájékozódásról, a különböző cégformák pénzügyi és számviteli folyamatairól. A gyakornok 9 hónap alatt megszerezve szakmai tapasztalatát, tovább foglalkoztatva hosszú távon erősítheti a vállalatunkat.

A projekt megvalósításával vállalkozásunk szeretne hozzájárulni a közvetlen munkahelyteremtés támogatásán túl a fiatalok munkahelyi tapasztalat szerzéséhez, ezzel későbbi foglalkoztathatóságuk növeléséhez.

A projektet 2019.06.03-én kezdtük, a projekt fizikai befejezésére 2020.12.26-án kerül sor.

Back To Top